Job opportunity: Senior mekanikkonstruktör (in Swedish)

Incell International är ett snabbväxande teknikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer smarta och hållbara litiumbatterier för telekombranschen. Vill du vara en del i vår resa mot att bli världens ledande leverantör av lithiumbatterilösningar? Vi förstärker vår utvecklingsavdelning för våra nya litium-jon batterier och söker nu en konstruktör till pågående och kommande utvecklingsprojekt. Inom organisationen håller vi på att bygga upp viktiga funktioner för att bedriva R&D verksamhet, såsom verifieringslabb och prototypverkstad. Nu har du möjlighet att vara med och forma dessa funktioner och skapa en unik miljö att utvecklas i.

Om tjänsten
Du kommer att jobba som konstruktör i ett team för nya produkter där vi utvecklar nästa generations backup-batterier för telekomsektorn. Du ansvarar för hela produkten, och kommer att jobba med allt från konceptstudier till produktframtagning. Du rapporterar till vår utvecklingschef.

Ansvarsområden
I rollen som konstruktör ansvarar du för det tekniska underlaget och att optimera mot funktion, kvalitet och produktkostnad. Arbetet bedrivs i projektform där du i ditt utvecklingsarbete håller täta kontakter med Incells olika avdelningar, tillverkningsenheter, underleverantörer samt kund.

Kvalifikationer och erfarenhet
För att trivas i denna roll behöver du gilla högt tempo och tekniska utmaningar. Du har ett stort tekniskt intresse och sinne för ordning och reda. Du har förmåga att fatta slutliga tekniska beslut och erfarenhet av agila utvecklingsmiljöer, och du är fast besluten att driva projekt till färdigställande. Du tänker strategiskt och har erfarenhet av relevanta verktyg och ramar som hjälper till att säkerställa effektivitet kopplat till olika intressenter. Som person är du prestigelös, initiativrik, öppen och har lätt för att samarbeta.

Du behöver ha följande kvalifikationer:

  • Du har gedigen erfarenhet av produktframtagning
  • Du har sannolikt en bakgrund som ingenjör med inriktning maskin, med en civilingenjörs- eller likvärdig examen
  • Du har stor erfarenhet av formsprutningsverktyg, gjutgods samt tunnplåtstillverkning
  • Du behärskar Solid Works väl
  • Du har en god skriftlig och kommunikativ förmåga på både svenska och engelska

Vi finns i Kista, Stockholm men våra kunder finns över hela världen, vilket betyder kortare och längre internationella resor förekommer. För ytterligare information kontakta vår rekryteringskonsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070–639 88 89.

  • As of May 25, 2018, a European privacy regulation called The General Data Protection Regulation (GDPR) has effect. Incell International cares about your privacy and personal data. To be able to send you relevant e-mails about our latest news and products, we need your consent to holding your personal data.

Share

Menu