Job opportunity: Redovisningschef (in Swedish)

Vi är ett innovativt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer litiumbatterier för telekombranschen. Litium är framtidens batterilösning och vi söker dig som vill vara en del i vår resa mot att bli den världsledande leverantören av smarta och hållbara litiumbatterilösningar.

Vi söker en strukturerad och dedikerad medarbetare som vill arbeta som Koncern redovisningschef på vårt huvudkontor i Kista. Du kommer att ansvara för redovisning och rapportering i det svenska moderbolaget samt koncernredovisningen. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår månads-, kvartals- och årsbokslut samt konsolidering. Skatter, likviditet och ansvar för företagets affärssystem är andra uppgifter som ingår i tjänsten. Rätt person har goda möjligheter att växa tillsammans med företaget och din arbetsmiljö präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Du har även goda möjligheter att vara med och påverka och göra skillnad, eftersom du kommer in i ett tidigt skede på vår resa. Tjänsten är ny och du rapporterar till vår CFO. Vi erbjuder en omväxlande och utmanande tjänst i en internationell och utvecklande miljö.

Vem är du?

  • Flerårig erfarenhet från liknande arbete
  • En driven redovisningsekonom med erfarenhet av IFRS
  • Civilekonom eller motsvarande
  • Stort intresse av förbättringsarbete och effektiva processer
  • Mycket goda kunskaper i engelska med erfarenhet av arbete i en internationell miljö, gärna i tillverkande företag

För ytterligare information ring Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070–639 88 89.

Job application

  • As of May 25, 2018, a European privacy regulation called The General Data Protection Regulation (GDPR) has effect. Incell International cares about your privacy and personal data. To be able to send you relevant e-mails about our latest news and products, we need your consent to holding your personal data.

Share

Menu