Job opportunity: Kraftkonstruktör (in Swedish)

Incell International är ett snabbväxande teknikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer smarta och hållbara litiumbatterier för telekombranschen. Nu söker vi en kraftkonstruktör till Oskarshamn eller Kista som vill vara en del i vår resa mot att bli världens ledande leverantör av lithiumbatterilösningar. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i spännande miljö.

Om tjänsten
I tjänsten ingår konstruktion och verifiering av AC/DC, DC/DC, DV/AC, AC/AC, elmotorstyrning och batteriladdare. Vi arbetar med analog, digital elektronik samt DSP. SPD, EMC och åskskydd. Det är därför bra om du har erfarenhet av moderna kostnadseffektiva lösningar/ komponenter med hög verkningsgrad, tex LLC-omvandlare.

Ansvarsområden
I rollen som konstruktör kommer du bland annat att arbeta med elektriska kravspecifikationer och utveckling av hårdvaru-arkitektur, elektronik, mjukvarustöd, schema och layout. Du kommer också att ansvara för funktionsbeskrivningar och certifieringsunderlag. I tjänsten inga även testspecifikation och testplan både för verifiering av design och stöd för produktion. Allt arbete sker i projektform.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Du har relevant teknisk utbildning med tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • Du har erfarenhet av utvecklingsarbete och prototypdesign
  • Du har stort intresse inom kraft och styrelektronik
  • Kunskap inom CAD-system och simulering, vi använder Altium
  • Du är praktiskt lagd med mycket god allmän teknisk förståelse
  • Du är noggrann och initiativrik samtidigt som du är flexibel
  • Du gillar att skapa rutiner och vill ha ordning och reda i en snabbrörlig miljö
  • Du är en lagspelare som trivs med att ha många kontaktytor
  • Du behärskar engelska och svenska flytande såväl i tal som skrift

Vår framgång är möjlig tack vare vårt fantastiska team av medarbetare, som alla delar vår vision om en smart och hållbar framtid för lithiumbatterilösningar. Vi har en stark entreprenörsanda och möter nya utmaningar varje dag. För att lyckas i den här rollen tror vi att du motiveras av innovation och av att uppnå resultat i en arbetsmiljö med högt tempo. Du trivs med att arbeta i en internationell miljö och vill lära dig något nytt varje dag.

Tjänsten är placerad i Oskarshamn eller Kista. För ytterligare information kontakta vår rekryteringskonsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070–639 88 89.

Job application

  • As of May 25, 2018, a European privacy regulation called The General Data Protection Regulation (GDPR) has effect. Incell International cares about your privacy and personal data. To be able to send you relevant e-mails about our latest news and products, we need your consent to holding your personal data.

Share

Menu